succesvolle springwedstrijd Equestrian Centre de Peelbergen

Op 7 en 8 november 2015 heeft RV “de Karwats” Blerick de aftrap mogen verzorgen in Equestrian Centre de Peelbergen (ECdP) met de eerste officiële springwedstrijd.

Door het grote aantal deelnemers en de geweldige organisatie is het hele weekend voortreffelijk verlopen zonder problemen die bij een eerste grote wedstrijd misschien wel verwacht zouden zijn. In ECdP is voor iedereen een prachtig weekend neergezet, mede door de voortreffelijke ambiance in het gehele centrum, van de rijhallen tot en met de foyer, van de entree tot en met het opruimen van alle springmaterialen. De inwendige mens kon op heerlijke wijze voorzien worden van een natje en een droogje. Zelfs een hele maaltijd was voorhanden.

Het grote aantal sponsoren en vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om dit concours in ECdP tot in de puntjes te kunnen verzorgen danken wij dan ook hartelijk. Wij kunnen niet iedereen bij naam noemen, daarvoor zijn het er teveel, maar iedereen die mee heeft geholpen verdient een dikke pluim en wij hopen dat wij velen van hen volgend jaar bij ons concours weer mogen begroeten.