personeelsplanning wedstrijden

Beste leden,

geef hieronder aan wanneer je NIET inzetbaar bent als medewerker voor ons concours op 2, 3 en 4 november 2018 bij Equestrian Centre de Peelbergen. Indien wij geen opgave ontvangen mogen wij ervan uitgaan dat je alle tijden inzetbaar bent en zijn wij vrij om jou in te delen op een voor ons ideaal tijdstip. We gaan ervan uit dat jullie allemaal minimaal een dagdeel meehelpen. Geeft bij de opmerkingen als je meer dan een dagdeel inzetbaar bent (zouden wij fijn vinden). Geef ook aan als er andere dingen meespelen die van belang zijn voor het maken van de personeelsindeling. 

Net als vorig jaar hebben wij weer veel personen nodig die ons kunnen helpen tijdens dit concours. We hebben, als iedereen een dagdeel meehelpt ongeveer 75 dagdelen die we moeten invullen, dus als jullie nog vrijwilligers weten, dan laat ze ook dit formulier invullen. 

Voor de hand- en spandiensten hebben we het liefste personen die de hele dag inzetbaar zijn. Deze worden ingezet voor het klaarzetten van de hindernissen tijdens de wedstrijd en voor het plaatsen van deze hindernissen tussen de verschillende rubrieken in. Dit vergt enig doorzettingsvermogen en is niet voor iedereen weggelegd i.v.m. het gewicht en de afmeting van de verschillende hindernissen.

Alvast bedankt voor jullie geweldige inzet:

* verplicht veld