personeelsplanning wedstrijden

Beste leden,

Ons Karwats Spring Concours komt weer dichterbij.

Deze fijne wedstrijd, die onze club een enorme positieve boost geeft, mede dankzij de geweldige inzet van onze leden, vrijwilligers en iedereen die onze club een warm hart toedraagt, kan ook alleen maar slagen als jullie allemaal de ondersteuning bieden die daarbij hoort.

Geef hieronder  aan wanneer je inzetbaar bent als medewerker voor ons concours op 2, 3 en 4 november 2018 bij Equestrian Centre de Peelbergen. Indien wij geen opgave ontvangen mogen wij ervan uitgaan dat je alle tijden inzetbaar bent en zijn wij vrij om jou in te delen op een voor ons passend tijdstip. We gaan ervan uit dat jullie allemaal minimaal een dagdeel meehelpen. Geef bij de opmerkingen aan als je meer dan een dagdeel inzetbaar bent (dat wordt op prijs gesteld) en/of de hele dag zou willen helpen. Geef ook aan als er andere redenen zijn die van belang zijn voor het maken van de personeelsindeling.

Weten jullie nog vrijwilligers laat ons dat dan weten! Het handigste is als deze vrijwilligers dit formulier invullen of stuur een mail naar personeel@dekarwats.nl

Voor de hand- en spandiensten hebben we het liefste personen die de hele dag inzetbaar zijn. Deze worden ingezet voor het klaarzetten van de hindernissen tijdens de wedstrijd en voor het plaatsen van deze hindernissen, samen met het hindernispersoneel, tussen de verschillende rubrieken in. Dit vergt enig doorzettingsvermogen en is niet voor iedereen weggelegd i.v.m. het gewicht en de afmeting van de verschillende hindernissen. Kinderen onder de 12 jaar mogen niet in het parcours, maar we stellen het zeker op prijs als (een van) de ouders mee wil(len) helpen.

Bij deze willen wij nogmaals onze dank uitspreken voor jullie geweldige inzet bij onze wedstrijden in voorgaande jaren.

We bieden ook dit jaar alle helpers van onze wedstrijd weer een gezellige, kosteloze afsluiting van de wedstrijd voorzien van spijs en drank, waarbij het wel gewenst is dat iedereen op zondag na afloop van de wedstrijd meehelpt met het opruimen en schoon opleveren van de gebruikte locatie. Alle leden en vrijwilligers mogen gratis deelnemen aan onze jaarlijkse super gezellige barbecue ‘s avonds aansluitend aan de clubkampioenschappen.

Ook hierbij letten wij op de privacy van onze leden en vrijwilligers. Voor verdere informatie bekijk ons privacybeleid wat u op onze site kunt vinden.

 Met vriendelijke groet,

 Personeelscomissie RV “de Karwats” Blerick

Alvast bedankt voor jullie geweldige inzet:

* verplicht veld