Sponsoring

Zij steunen onze vereniging:

Als vereniging zijn wij altijd op zoek naar sponsors en begunstigers die ons willen ondersteunen bij de organisatie van het complete verenigingsleven.

Indien jullie, als leden van RV “de Karwats” Blerick, iemand weten die belangstelling heeft in sponsoring van onze vereniging of iemand die als begunstiger zich aan onze vereniging wil verbinden neem dan a.u.b. contact op met een lid van de sponsorcommisie voor verdere informatie, te bereiken via sponsor@dekarwats.nl

Verder is het natuurlijk ook mogelijk om steunend lid te worden van RV “de Karwats” Blerick. Denk hier bijvoorbeeld aan ouders, opa’s, oma’s, ooms en tante’s, buren, vrienden en bekenden. Maak iedereen maar warm voor steunend lid van RV “de Karwats”.

Voor verdere informatie kunnen jullie altijd contact opnemen met een van de bestuursleden of een mail sturen naar sponsor@dekarwats.nl

Voor het organiseren van onze dressuur- en springwedstrijden zijn wij op zoek naar sponsoren die ons hierbij (financieel) willen ondersteunen. Wij vragen onze leden dan ook om hier zich voor in te zetten. De actuele sponsorformulieren met daarop een duidelijke uitleg wat wij te bieden hebben aan sponsoren of begunstigers en ook wat wij van ze verwachten kunnen jullie hier downloaden.